Centar za obrazovanje i razvoj Centar Prozor- Vršac

Živeti u savremenom svetu je napornije i stresnije nego nekada. Naš svet je znatno složeniji , naši zahtevi veći i teže ih je zadovoljiti. Imamo malo vremena za sebe i sebi bliske ljude, stalno jurimo, u sebe unosimo hranu koja nije dobra za našu fizičku i mentalnu ravnotežu, ne krećemo se dovoljno, nismo povezani sa prirodom. Uobičajena priča, zar ne? Od života želimo mnogo, više, sve. I to brzo, odmah ako je moguće. Kada naiđemo na prepreku, frustrirani smo i razmišljamo kako nije trebalo da bude tu. Nije trebalo da se baš tako dogodi…Nismo mi to zaslužili. I tako unedogled.
A sve je zapravo jednostavno.
Život nam daje onoliko koliko možemo da primimo. I pružimo drugima. Daje nam tačno ono što od njega zapravo tražimo. Naravno, nesvesni da to činimo.
Duboko verujem da pojedinac koji se razvija i napreduje može da utiče na razvoj celokupnog čovečanstva. Zato sam tu da vam pružim informacije koje mogu da utiču na povećanje vaših mogućnosti za lični rast i razvoj, kao i usmeravanje i kreiranje novih životnih i profesionalnih ciljeva.

Kada se zatvore jedna vrata, otvore se druga vrata.
Ili prozor…

Kroz prozor možemo da vidimo šta se dešava (ili ne dešava ) tamo napolju. Izvan omeđenog prostora naše kuće, stana, sobe. Prozor je tu da ga otvorimo i zavirimo u drugi svet, da provetrimo, pustimo svež vazduh i novu energiju u svoj prostor, da kroz prozor nekome pružimo ruku…

Psihološko savetovanje, koučing, radionice… Suzana Vemić, Transakcioni analitičar savetnik, Reiki Master- učitelj i life coach- Vršac. Kontakt:centar.prozor@gmail.com

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s